FLIPPER

FLIPPER - Sportig upplevelse med kvalitet

Flipper tar de dynamiska, aktiva båtförarna till alla nya nivåer av njutning. Arvet av estetik och snabbhet, som har fostrats av kända designers genom årtionden, är tydligt närvarande i alla våra modeller. Ta med den för en lugn kryssning, ge dig ut på en längre resa eller helt enkelt bjud in vänner att tillbringa en avslappnad kväll vid piren – Flipper är en idealisk miljö för att njuta av livet på så många sätt.

Flipper - varumärket

Varumärket Flipper har alltid uppfattats som ungdomligt och snabbt. Detta sänder ut ett tydligt löfte om brytning från vardagens tristess. Den dynamiska skrovformen, djupa vindrutevinklar och andra designegenskaper bevisar poängen vid första anblicken.

Se alla modeller >>

Flipper - rolig, social och sportig

Flipper är en speciell båt – både när det kommer till bild och teknik. Glasfiberarbetet i de första Flippers imponerade, och avancerade lösningar som däck gjorda av lagerstrukturer är bra exempel på vår förmåga att imponera och sticka ut. På mer än ett sätt finns det ingen ersättning för en Flipper.

Även om Flippers är mångsidiga och lämpliga för flera ändamål, är de innerst inne förarbåtarna. De är dynamiska, lyhörda och smidiga – körglädje när den är som renast. Flippers är gjorda för dem som har en passion för båtliv. Allt som krävs för att övertyga är en provkörning.

Flipper har alltid varit en vägfinnare för att skapa oöverträffade tekniska lösningar. Lösningar som driver gränsen för sjöfartsteknik och vetenskapen bakom njutning på vattnet. Allt gjort med passionen för båtlivet.

Flippers unika hastighetsskrovsdesign är känd för sin styvhet, tystnad och fina hantering. Alla aspekter som våra kunder uppskattar när de glider genom vågorna med hastigheter som de flesta andra bara drömmer om.

Flipper-båtar är endast utrustade med toppmodern maritima högteknologi. System som håller föraren i kontroll i alla situationer. De senaste navigationsfunktionerna ingår med integrerad motorinformation och ljudsystemkontroller.

Flipper och Mercury har varit partners under lång tid. Detta visar sig i den sömlösa kombinationen av kraft, hastighet och effektivitet. Alla Flipper båtmodeller har en perfekt matchad motor och propellerkombinationer att välja mellan. Detta möjliggör optimerad bränsleförbrukning, snabb acceleration, höga topphastigheter, utmärkt hantering och låga ljudnivåer.

Köp din Flipper båt i Kungsbacka

Lerkils båtvarv

Lerkils Båtvarv grundat 1958

Lerkils Båtvarv säljer Flipper båtar i Kungsbacka men har även många kunder från Göteborg, Varberg och övriga orter i västra Sverige.

Vi ligger söder om Göteborg, norr om Varberg och väster om Kungsbacka alldeles vid vattnet i Lerkils hamn. Är du intresserad av Flipper båt Göteborg ligger vi bara 35 minuter bort. Vi har även en auktoriserad motorverkstad för marina motorer och utför rekonditionering och reparationer av plastbåtar.

Flipper båtmodeller

Flipper 650 DC

Längd: 6,74 m Bredd: 2,46 m Vikt: 1,050 kg Antal pers: 7 st Max motor: 200 hk

Flipper 700 DC

Längd: 7,17 m Bredd: 2,48 m Vikt: 1,300 kg Antal pers: 7 st Max motor: 300 hk

Flipper 800 DC

Längd: 8,08 m Bredd: 2,54 m Vikt: 1,700 kg Antal pers: 7 st Max motor: 400 hk

Flipper 900 DC

Längd: 9,05 m Bredd: 3,10 m Vikt: 3,100 kg Antal pers: 11 st Max motor: 600 hk

Flipper 900 ST

Längd: 9,02 m Bredd: 3,15 m Vikt: 3.000 kg Antal pers: 10 st Max motor: 600 hk