FALCON

falcon båt
Filters
Fabrikat

FALCON båt - båtar för alla!

I dagens läge och i din livssituation vill du att en båt ska kunna användas för dagsutflykter, men även för inköp i sistan minuten på andra sidan sjön. Det är om du har ett renoveringsprojekt vid stugan, eller om du bygger en ny stuga som en båt kan visa sina rätta färger. Barnen vill köra omkring, bada i solen, simma och åka vattenskidor. Och glöm inte bort fisketurerna – det gillar personer i alla åldrar.

Falcon båt - för båtägarens behov

Med så många saker på önskelistan har du all anledning att vända dig till en erfaren båttillverkare med ingående kännedom om branschen. För att skaffa sig omfattande förståelse för båtägarens behov och önskemål krävs tillräckligt många års erfarenhet och mil.

Låt oss fundera på detta ur ett perspektiv med möjligheter och fördelar. Vad vill jag verkligen att min båt ska ge mig? Och vad krävs det för att det ska hända? Frågor som leder direkt till Falcon.

Falcons båtsortiment låter nästan för bra för att vara sant. Bara tanken att kunna få allt man hoppas på i ett elegant paket. Verkligen ingen lätt uppgift.

Falcon båt – för fiske och nöje

Tillverkad av bästa 5083-aluminium. Med endast de bästa tekniska materialen och lösningarna. Bella-Veneet Oy och Campnou Oy har kombinerat över 40 års erfarenhet när det gäller tillverkning av glasfiberbåtar med unik finsk expertis när det gäller aluminiumskrov. Falcon båt tillverkas av Falconboats i Finland.

I en Falcon båt kan du ge dig ut på vattnet även om vädret är allt annat än perfekt. Slag som ger stabilitet, förstärkt köl, funktionell för och akter och ett effektivt skrov gör båtturen njutbart och säker, även när vädret är lite utmanande. Ringar i både för och akter säkerställer en säker och korrekt transport och underlättar lyft och sänkning.

En serie eleganta, starka Falkon båt Bow Rider med utombordare som smidigt anpassar sig till en mängd olika behov. Samma båt kan användas för både pendling och turer som för fritidsbehov, vattensport, fiske och solbad. De stadiga Falcon-båtarna är mycket lätta att manövrera och klarar av även tuffare uppgifter.

Det tog verkligen ett tag innan den perfekta båten dök upp. Med som sagt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Mångsidighet beaktas redan i planeringsfasen för alla Falcon-båtar. För fritidsfiskarna gör redan Falcons standardutrustning dem till ett utmärkt val. Genom att lägga till de tillbehör du önskar kan du göra Falcon till en perfekt fiskebåt för dina specifika behov.

Redan vid tillverkningen ägnar vi uppmärksamhet åt flera inbyggda och integrerade lösningar som gör fisket bekvämare. Dessutom har Falcon-båtarna omfattande förberedelser klara för installation av tillbehör, på båda sidor av båten såväl som vid för och akter och mellan konsolerna.

Som fiskare avgörs dina behov och önskemål gällande båt naturligtvis av hur du gillar att fiska. Om du brukar transportera båten på trailer från vatten till vatten, på vilken typ av vatten du vanligtvis fiskar. Hur många vänner med fiskeredskap du vanligtvis har med ombord samt på hur du behöver köra runt båten vid fisket, och så vidare. I sortimentent finns många varianter och modeller så att det finns en Falcon båt för de varje specifikt behov.

Köp din Falcon båt i Kungsbacka

Lerkils båtvarv

Lerkils Båtvarv grundat 1958

Lerkils Båtvarv säljer Falcon båt i Kungsbacka men har även många kunder från Göteborg, Varberg och övriga orter i västra Sverige.

Vi har ett stort sortiment av båtmodeller från välkända båttillverkare, Askeladden, Bella, Falcon, Flipper, Quicksilver och HR Boat.

Vi ligger söder om Göteborg, norr om Varberg och väster om Kungsbacka alldeles vid vattnet i Lerkils hamn. Är du intresserad av Askeladden Göteborg ligger vi bara 35 minuter bort. Vi har även en auktoriserad motorverkstad för marina motorer och utför rekonditionering och reparationer av plastbåtar.

Falcons båtar

Falcon BR 5

Längd: 5,43 m Bredd: 2,05 m Vikt: 630 kg Antal pers: 6 st Max motor: 80 hk

Falcon BR6

Längd: 5,94 m Bredd: 2,19 m Vikt: 840 kg Antal pers: 7 st Max motor: 115 hk

Falcon BR7

Längd: 6,51 m Bredd: 2,34 m Vikt: 1060 kg Antal pers: 7 st Max motor: 150 hk

Falcon BR8

Längd: 7,06 m Bredd: 2,60 m Vikt: 1300 kg Antal pers: 9 st Max motor: 300 hk

Falcon BRs 4

Längd: 4,90 m Bredd: 1,98 m Vikt: 460 kg Antal pers: 5 st Max motor: 60 hk

Falcon C7

Längd: 6.51m Bredd: 2.34 m Vikt: 1.250 kg Antal pers: 7 st Max motor: 175 hk