Nya båtar

Marknadsledande gummibåtar från Mercury

Mercury är en av de största gummibåtstillverkarna i världen, företaget ingår i Brunswick Marine-koncernen. Du hittar gummibåtar för barn, för picknicken eller för användning som tender.

Mercurys gummibåtar håller mycket hög kvalitet och förvarar du dem på rätt så håller sig gummit som nytt i många år framöver. Dessa gummibåtar erbjuder dig som användare hög säkerhet och hög fart till ett konkurrenskraftigt pris.

En gummibåt ger dig en lättförvarad liten båt som dessutom är mycket sjösäker, vilket gör att även de minsta båtförarna klarar av att hantera dem. Perfekta som släpbåt/tender till segelbåten eller en större motorbåt. En gummibåt klarar även av relativt mycket effekt på aktern. Detta gör att du får en förhållandevis hög toppfart. Jämför du en gummibåt med en båt av plast eller aluminium med samma längd så kan du oftast hänga på större motor på båten tillverkad av gummi.

Hitta din Mercury hos oss

Mercurys gummibåtar finns i flera olika modeller med luftdurk, denna egenskap gör dem lätta att packa ihop och stuva. Andra modeller har ett durksystem av aluminium eller glasfiber som måste tas bort innan båten packas ihop.

Vi på Lerkils Båtvarv har varit i branschen och erbjudit fullservicevarv sedan 1958. Du hittar oss söder om Göteborg och väster om Kungsbacka, nere i Lerkils Hamn. Vi erbjuder förutom försäljning av både nya och begagnade båtar och båtmotorer även varvstjänster. Har du frågor om våra gummibåtar från Mercury är du mer än välkommen att kontakta oss.

Tjänster vi erbjuder dig som är båtägare:

  • Vinteruppställning
  • Vinterservice av din båtmotor
  • Servicebil samt servicebåt
  • Auktoriserad motorverkstad för marina motorer
  • Rekonditionering
  • Reparationer av plastbåtar
  • Krympplastning


Beställ en gummibåt med motor från Mercury direkt från oss!

Längd:
3,65 m.
Längd:
4,15 m.
Längd:
2,90 m.
Längd:
3,40 m.
Längd:
2,90 m.
Längd:
4,20 m.
Längd:
4,60 m.
Längd:
2,50 m.
Längd:
3,65 m.
Längd:
2,70 m.
Längd:
3,65 m.
Längd:
3,00 m.
Längd:
4,15 m.
Längd:
4,70 m.
Längd:
2,00 m.
Längd:
2,40 m.
Längd:
2,53 m.
Längd:
2,90 m.
Längd:
3,20 m.