805 Pro Fish

Som namnet avslöjar så är Activ 805 Pro Fish allt du kan förvänta dig – och mer därtill – snabb, snygg och en superb fiskebåt. Med 805 Pro Fish kan du tar du fisket till en helt ny nivå samtidigt som båten är en perfekt semesterbåt med sovplats för 2 vuxna. På motorsidan så kan båten utrustas med singel- eller dubbelmontage på upp till 400hk vilket ger en behaglig marchfart på 35 knop och en toppfart på ca 50 knop.

SÄKERHETPå sjön går säkerheten alltid först, därför kommer Activ 805 Open med en hel rad säkerhetsdetaljer. Ett knivskarpt skrov och en ergonomisk förarplats med plats för all elektronik lätt överskådligt gör färden säker oavsett fart och väder. Båten är föredömligt lätt att röra sig ombord på tack vare den centralt placerade konsolen, de stora badplattformarna gör det lika lätt att komma i som ur vattnet.

FISKEActiv 805 Pro Fish erbjuder i stort sett allt du behöver för ett seriöst fiske. Centralt placerad är fiskekonsolen för att preparera bete och ta hand om fångsten, däcket är mycket rymligt för att flera fiskare skall stå ostört och T-toppen med 4 spöhållare (tillval) ger båten lika mycket funktion som karaktär. Fiskekonsolen rymmer fisksump, vask, skärbräda, dusch för att spola av däck och fiskekonsol, stora arbetsytor, kyllåda, besticklåda, rejäla handtag och i aktern finns 4st spöhållare – med andra ord allt du behöver för ett lyckat fiske. I sittbrunnen finns förvaringsfack för fångst, stora stuvfack och sidomonterade spöhållare.

KOMFORTFrån den ergonomiskt utformade styrpulpeten med dubbla stolar till T-toppen (tillval) med solskydd och spöhållare, erbjuder Activ 805 Pro Fish oslagbar komfort för att fisket skall kunna avnjutas till fullo. Som tillval finns matbord till fördäck, som kan fälls ned för att bli en del av soldäcket. Båten kan även utrustas med spoltoalett med septiktank.

MÅNGSIDIGHETActiv 805 Pro Fish är mångsidig och flexibel, den främre sittbrunnen kan användas till att avnjuta en middag i eller så bäddar man ned den till ett stort soldäck. I den aktre sittbrunnen kan man då man inte fiskar sitta ned bekvämt och behövs det extra sittplatser så fäller man ut sittbänken om styrbord (tillval).

SMART EDITIONVar noga med att du får med det du behöver. SMART Edition ger dig de tillval som är mest populära i ett paket baserat på de tillval som är populärast hos våra kunder. Detta paket är ca 10% lägre pris på kontra att välja tillvalen separat.

Fakta

Längd:
7,88
Bredd:
2,55
Vikt:
1,653 Kg.
Antal pers:
9 st.
Max motor:
400 Hk.
Tillbehör:
Ladda ner prislistan här på sidan.