Quicksilver Captur 755 Pilothouse

Quicksilver 755 Captur Pilothouse

Storfiskarens dröm och familjens favorit

Quicksilver 755 kombinerar det bästa av praktisk användbarhet och lyx då den innehåller all utrustning storfiskaren kan drömma om samtidigt som det är en fullutrustad familjebåt redo för semestern. Med motorer upp till 250hk får du både kraft och fart.

Med tillvalet SMART Edition får du än mer komfort och stil.

Säkerhet

Utöver den rikliga standardutrustningen såsom lanternor, stadig badstege och rejäla grabbräcken, är detta den enda båten i klassen som erbjuder ett elekronik-paket även för den yttre styrplatsen i form av GPS/kartplotter. Ankaret hanteras med det elektriska ankarspelet och tilläggingen blir enklare med hjälp av bogpropellern. Tack vare badbryggorna blir både bad och landstigning enklare, roligare och säkrare.

Komfort

Ingenting har lämnats åt slumpen när det kommer till komforten ombord. I ruffen finns en fullstor dubbelsäng, i hytten finns 3st framåtvända sittplatser och att röra sig ombord underlättas av dörren i akterspegeln. Välj till Komfortpaketet som innehåller dynor till fördäck, bord, kylskåp och dusch så har du en fullutrustad semesterbåt. Utöver det kan även spoltoalett och gardiner väljas till för att livet ombord ska bli extra trevligt.

Dokumentation och recensioner755 Pilothouse - Produkt och funktions översikt

Fiske

Här kommer Quicksilver 755 till sin fulla rätt, med Fiskepaketet får du fisksump, sjövattenspump, tömningspump, betes- och rensbord, extra spöhållare mm. Båten har även en rejält tilltagen styrhytt som tack vare hopfällbara stolar och sittbänkar går att använda som lastutrymme.

Förvaring

Förutom det fina Fiskepaketet så har våra designers integrerat en mängd praktiska utrymmen för förvaring av fiske- och fritidsutrustning så att ingen packning ska behöva ligga framme.

SMART Edition

Var noga med att du får med det du behöver. SMART Edition ger dig de tillval som är mest populära i ett paket.

755 Pilothouse Smart Edition innehåller: betes- och rensbord, däckspolning, tömningspump till fisksump, vindrutespolning, taklucka, salongsbord, gardiner, kylskåp, fönster mellan ruff/fördäck, utfällbara sittbänkar i sittbrunn, sittbrunnsbord, dynor till sittplatser på fördäck och dusch på akterdäck.

Förutom att du sparar 10-15% på detta paket så är förmodligen en 855 Smart Edition hos din handlare redan nu.

Fakta

Längd:
7,39 m.
Bredd:
2,79 m.
Vikt:
1,587 Kg.
Antal pers:
8 st.
Max motor:
250 Hk.
Fart:
38 Knop
Tillbehör:
Ladda ner prislistan här på sidan.