Quicksilver Captur 675 Pilothouse

Quicksilver Captur 675 Pilothouse

Söker du bra prestanda till ett attraktivt pris? 675 Pilothouse kombinerar med sina klassledande utrymmen den perfekta båten för både fiske och fritid. Med motorval på upp till 200hk så marchar båten ca 25kn. Med tillvalspaketet SMART Edition får man rätt mix av utrustning för både fritid och fiske

Säkerhet

675 Pilothouse är en båt utvecklad för högsta säkerhet. Höga fribord, pulpitar och räcken och en enkel ombordstigning ger dig en bekymmersfri tillvaro. Från förarplatsen har du en 360 graders fri sikt, badplattformar låter dig och din familj att komma i och ur vattnet på ett säkert sätt och ett bogmonterat ankarspel (tillval) gör att ankringen blir både enkel och säker.

Fiske

Redo för en bra fisketur? Betet förbereds på den integrerade skärbrädan, leta upp ditt fiskeställe med tillvalet GPS/ekolod, när du kommit fram – ta fiskespöna från dom integrerade spöhållarna och börja fiska från den stora sittbrunnen. När det nappar så hålls fisken färsk i fisksumpen (tillval cirkulationspump). 675 Pilothouse – en perfekt fiskekamrat från morgon till kväll.

Komfort

Din komfort är vårt mål. Sittbrunnen är lätt att möblera om, med tillvalet ”Komfortpaket” fås sittplatser och bord. I kabinen finns det plats för 4 personer och i kojen sover 2. Om styrbord är passagen extra bred för att det skall vara lätt att röra sig ombord och via en skjutdörr till förarplatsen når man snabbt resten av båten. Det praktiska pentryt med diskbänk och spis kan uppgraderas med färskvatten och kylskåp. Båten kan även utrustas med en yttre styrplats, spoltoalett och skrovfärg.

Förvaring

675 Pilothouse kombinerar en känsla av rymd och frihet utan att för den skull offra förvaringsutrymme. I ett låsbart stuvfack under durken passar fiskespön perfekt, under pentryt finns ett fullt inrett skåp och ytterligare stuvfack under kojer och bänkar låter dig ha en båt fri från lös packning.

SMART Edition

Var säker på att du får vad du behöver: Smart Edition ger dig våra mest populära tillval i ett paket.

675 Pilothouse Smart Edition innehåller, fisksump med cirkulationspump, sjövattenspolning, taklucka, iläggsskiva mellan kojerna, gardiner, uppfällbara sittplatser i sittbrunnen, sittbrunnsbord.

Förutom att spara ca 10-15% på detta paket så finns troligtvis just denna båt hos din återförsäljare.

Fakta

Längd:
6.55 m.
Bredd:
2.54 m.
Vikt:
1.585 kg.
Antal pers:
7 st.
Max motor:
200 hk.
Tillbehör:
Ladda ner prislistan här på sidan.