Quicksilver Captur 555 Pilothouse

Quicksilver Captur 555 Pilothouse

Om du gillar att göra det bästa av vad livet har att erbjuda, här är en bra introduktion till livet flytande. Täcker alla väsentliga funktioner en angelägen helg sportfiskare söker, denna kompakta fiskebåt erbjuder den typ av intelligent design och funktioner som verkligen gör skillnad för din upplevelse ombord, vilket gör din tid på vattnet utan ansträngning roligare. Med en välproportionerad cockpit, det finns gott om plats för fiske medan en kompakt stuga erbjuder skydd mot väder och vind året runt. Våra Smart Edition och valfria förpackningar se till att du får precis den båt du vill ha och behöver.

Säkerhet

Säkerhet kommer som standard med alla Quicksilver båtar och du kommer att uppskatta detta så fort du kliver ombord. Du kommer att märka att känslan av stabilitet en hög fribord ger och njuta av enkel förflyttning till fören att den asymmetriska layouten tillåter. Med 360 graders synlighet från rodret plus äkta glas och vindrutetorkare, du garanteras en tydlig bild även när förhållandena blir grov. Två automatiska pumpar läns är där för att hålla förhållandena ombord på ren och torr. Vi har också skapat dedikerad plats på rodret för en stor GPS / plotter, vilket gör navigering på räls.

Fiske

Den här båten är större än genomsnittet kupén och betydande framåtfiskeplattform ger gott om utrymme för den viktiga verksamhet för fiske. Det finns plats för upp till 6 spön som lämpligen lagras undan när den inte används, plus denna båt kommer med 2 standard spöhållare på däck, med möjlighet att lägga till ytterligare 2. Gör det mesta av denna båtens mete potential och utökas med en ingjuten i fisk skåp med genomskrovs avlopp och pumpa ut systemet eller fisksump med konstant sötvatten leveranssystem för att hålla agn och fisk friska.

Bekvämlighet

Du får känslan av utrymme vi har skapat här. Med denna modell hittar du det finns plats för att äta och koppla av. Inredning sittplatser finns för 2 eller 3 och du kan lägga in en bänk och sittbrunnsbord för ytterligare sittplatser alternativ. Du kommer att märka hur det tänk utformad layout säkerställer enkel förflyttning ombord för både barn och vuxna, samt möjliggör enkel tillgång till fören området. Med en stuga du har året-runt skydd mot väder och vind och med Komfortpaket, kan 2 personer njuta av en god nattsömn här också

Förvaring

Njutningen av ditt utrymme är nyckeln till ditt båtliv. Alla dina ombord behov förväntas här, och du kommer att vara nöjd med det överflöd av fiske-och allmänna funktioner förvarings hela sittbrunnen och kabinen. Låsbar förvaring i sittbrunnen finns också för extra säkerhet och sinnesfrid.

SMART Edition

Se till att få vad du behöver: Smart Edition bygger på de alternativ som är mest efterfrågade av våra kunder.

Den 555 Pilothouse Smart Edition innehåller co-pilot soffsäte, kabin gardiner, taklucka, kaj klädsel, berthfiller, kabin jump seat fille, cockpit klädsel, buga kudde, spridare ljus, sittbrunnsbord, baitwell systemet, råvattensköljning, extra spöhållare , fisk skåp.

Förutom att spara i genomsnitt 15% jämfört med att beställa alternativ för sig

Fakta

Längd:
5,31 m.
Bredd:
2,40 m.
Vikt:
1.170 Kg.
Antal pers:
5 st.
Max motor:
115 Hk.
Max motor:
115 Hk.
Tillbehör:
Ladda ner prislistan här på sidan.