Flipper 700 ST

Flipper 700 ST

Säker och mångsidig familjebåt som inte kompromissar med körupplevelsen. Den stadiga takkonstruktionen gör att den klarar svårare förhållanden och en längre båtsäsong än tidigare.

Nya Flipper 700 ST satte en trend 2013 då den kom som 670 ST. Vi kallar det Sport Top, hardtop-taket kan skjutas framåt vilket ger Flipper 700 ST en mer öppen planlösning där allt och alla får plats. Det skjutbara taket regleras med ett enkelt handgrepp från förarplatsen och precisionen är perfekt med de dubbla glidskenorna. Ett enda handgrepp räcker för att öppna eller stänga taket, man får lite samma känsla som på en modern lyxig sportbil. Förarplatsen är en dröm av komfort och säkerhet, mycket snarlik den man upplever i moderna ”premiumbilar”. Allt finns där det skall, lättåtkomliga reglage, infälld GPS, ergonomisk förarstol där man sitter bekvämt och säkert i alla väder.

Stängt eller öppet, du bestämmerAtt kunna skjuta fram taket, gör inte bara passagen upp genom den breda trappen till fördäck enklare, alla ombord kan njuta av lite frihetsrufs i håret och kanske få lite fräknar när solen skiner, detta är inte möjligt i en konventionell HT-båt. När den ”skandinaviska sommaren” gör sig påmind drar man tillbaka rufftaket och fäller med några enkla handgrepp upp det smidiga eleganta kapellet. Nu sitter alla bekvämt skyddade och med god sikt runt om är man glad att man inte stannade hemma!

Flipper 700 ST har nominerats till det prestigefyllda priset ”European Powerboat of the Year 2013”. Bland närmare 210 anmälda bidrag har 25 nominerats av en namnkunnig jury som leds av en panel journalister från Europas ledande båtmagasin. Domarnas nominering värderas efter båtens säkerhet, kvalitet, köregenskaper, utrymme, samt förhållandet mellan pris och kvalitet.

Säkerhet och komfort

Säkerhet och komfort är riktmärken för Flipper 700 Sport Top. Det mycket rymliga utrymmet under hardtopen erbjuder många bekväma sittplatser, och behaglig övernattning för flera, där ryms också wc, kokplatta, vask, kylbox. En bred fällbar trappa leder upp genom den lätthanterliga fönsterdörren, väl uppe på det generösa fördäcket känner man sig säker tack vare de kraftiga räckena i lagom höjd.

Mingel och mysAkterut i sittbrunnen finns inte bara gott om bekväma platser för den stora familjen, här finns också det smarta bordet för spontana fikastunder eller generösa måltider i goda vänners lag. Den lyxiga aktersoffan kompletteras enkelt till en bekväm solbädd, och tillsammans med den generösa durkytan, den enkla och säkra passagen ut på badplattformen, blir upplevelsen något alldeles nytt. Detta är ingen vanlig Hard Top båt, detta är Flipper 670 Sport Top som tar dig framåt i båtlivet!

Fakta

Längd:
6,66 m.
Bredd:
2,48 m.
Vikt:
1,200 Kg.
Antal pers:
7 st.
Max motor:
250 Hk.
Tillbehör:
Ladda ner prislistan här på sidan.