Flipper 650 SC

Flipper 650 SC

En våt dröm!

Till landet eller till Marstrand, med kompisarna eller med familjen, med bagage eller utan förutbestämt resmål. Gör vad du vill. Kör, lev, upplev - Flipper 650 SC. Vägen ut på vattnet har blivit snabbare, enklare och bekvämare! Flippers nya öppna SC är framtagen för att möta den moderna människans behov, med krav och önskemål på ett aktivt och smart båtliv.

Här har du modern körglädje!Du märker det när du kliver ombord, båten känns som en plattform, när du börjar köra känner du det balanserade uppträdandet hos Flipper 650 SC som är helt naturligt. Det kommer sig av en sofistikerad sportpulpet och ett stumt skrov som är konstruerade för att klara naturkrafterna som uppstår vid tuff, aktiv körning. Här färdas du effektivt, bekvämt och säkert med en svårslagen känsla av kontroll och frihet.

Snygg och dynamisk!Båtens öppna ytor och moderna design samspelar på ett vackert sätt med båtens coola linjer och skapar en helhet som inte går att hitta någon annanstans. Resultatet är en otroligt styv båt som flyter fram över vågorna och tar dig från hemmahamn till din destination med ett leende på läpparna.

Effektivitet – rakt igenom! Hela akterbrunnen har en skönt ombonad atmosfär, präglad av den eleganta enkelheten hos skandinavisk design. Här finner du mer komfort för passagerarna (för småttingar såväl som för fullvuxna), mer förvaring för dina prylar och mer utrymme för dina laster. Men du hittar absolut inget utrymme för kompromisser – varje detalj är ett smart, förfinat uttryck för form i förening med funktion. Det fina körkapellet gör att man färdas torrt och bekvämt även i ösregn.

Ett förträffligt motorval!Bästa kraftkällan i Flipper 650 SC är Mercurys, F150, fyrtaktare (Bäst i test). Tack vare sin avancerade teknologi erbjuder den ett enormt vridmoment tillsammans med ytterst mjuk gång, god bränsleekonomi och låga utsläpp.

Fakta

Längd:
6,74 m.
Bredd:
2,46 m.
Vikt:
1.050 kg.
Antal pers:
7 st.
Max motor:
200 hk.
Tillbehör:
Ladda ner prislistan här på sidan.