Askeladden P80 Pilothouse

Askeladden P80 Pilothouse

Askeladden P80 Pilot House kan nu sätta en ny standard för moderna Pilothousebåtar för aktiv användning. Stora däcksutrymmen, dubbla skjutdörrar och en modern instrumentpanel med plats för stor plotter, och skrovet med Commuterinspirerad överbyggnad har en stor hastighetspotential som bådar för god ekonomi.

Askeladden P80 Pilot House är en tuff, mångsidig bruksbåt, med hög kvalitet och robust sjövärdighet. 5 Sittplatser i riktning med panoramautsikt och ett skrov med en skarp V-botten som skär genom grov sjö gör resan till en upplevelse för alla passagerare i kabinen. Styrplatsen med en bra utsikt och plats för 10 "plotter. Kupévärmare med defroster är valfritt.

Fram finns det sovplats för två och stängt tvättrum (tillval) med handfat, och i hytten är det välutrustade pentryt med kök, diskbänk och kylskåp. P80 Pilot House har extra stort akterdäck med inbyggd akvarium, saltvattenspolning och stora stuvutrymmen. Kraftfullt lättdrivet skrov ger stor hastighetspotential och god driftsekonomi. Välj mellan enkel eller dubbel montage av utombordare. Tunnel för bogpropeller är standard och den är klar för vinsch i för och akter.

Båten fick höga poäng på hantering och ger en omedelbar körglädje, oavsett om du önskar sightseeing med familjen, fiske i havet eller på semester.

Fakta

Längd:
7,85 m.
Bredd:
2,90 m.
Vikt:
2.250 Kg.
Antal pers:
8 st.
Max motor:
350 XL Hk.
Fart:
39 Knop
Tillbehör:
Ladda ner vår prislista här på sidan.