Askeladden P66 Weekend

Askeladden P66 WeekenderDen nya generationens fritidsbåt.

Askeladden P66 Weekender är en åretruntbåt som inspirerats av det bästa från flera båttyper. Låsbar, sluten kabin med ståhöjd, skjutdörrar och glastak. Väl skyddad mot väder och vind. Smart kapell med full ståhöjd, även på hela akterdäcket. En perfekt båt för det svenska klimatet.

Oavsett om du vill ha familjeidyll med övernattningstur och matmys, sportupplevelser med vattenskidor, vattenring och wakeboard eller är på jakt efter vintertorsken i snödrev och minusgrader - är Askeladden P66 Weekend lösningen. Båten har det mesta: eget toalettutrymme, sängplatser, komplett pentry, stort akterdäck, sittgrupper inne och ute m.m. Med värmeapparaten (extrautrustning) får du även känslan av att det är “sommar till sjöss” året runt.

Askeladden P66 Weekend måste upplevas. Den känns som en mycket, mycket större båt - till ett överraskande rimligt pris. Välkommen ombord - tag plats och stäng dörrarna.

ENKEL OCH TRYGG OMBORDSTIGNING Pulpit och solida räcken för säker gång runt båten.

KAPELL MED FULL STÅHÖJD Ståhöjd i kabin och under kapell. Högt fribord gör det tryggt för barnen ombord.

INVÄNDIG OCH UTVÄNDIG STYRPOSITION Med gott om utrymme för kartplotter och ekolod. Sittbänkar med dynor både inne och ute (utebänkar är extrautrustning).

GOTT OM PLATS PÅ DÄCK, TONAT PANORAMATAK OCH ÖPPNINGSLUCKA Akterdäck med kapell och full ståhöjd.

Fakta

Längd:
7.00 m.
Bredd:
2.50 m.
Vikt:
1.500 Kg.
Antal pers:
7 st.
Max motor:
150 Hk.
Max motor:
34 Knop
Tillbehör:
Ladda ner prislistan här på sidan.