Begagnade båtar och båtmotorer

Alltid varudeklarerade och med garanti

Utombordare från Suzuki

Är du i behov av en ny mer bränslesnål utombordare? Suzuki tillverkar bränslesnåla utombordsmotorer skapade för att ge dig bästa möjliga prestanda. Alla deras utombordare är pålitliga och såväl material som teknik håller alltid högsta standard. Köp din båtmotor av oss till ett bra pris och få den levererad snabbt.

Gillar du kraft och fart är Suzuki ett märke som passar perfekt. Som återförsäljare av Suzukis båtmotorer kan vi erbjuda ett flertal olika modeller till bra pris. Vi kan även genomföra auktoriserad service vilket gör att garantin upprätthålls. Suzukis sortiment är omfattande och vi lagerhåller deras utombordare med effekter från 2,5 hk ända upp till monster på 300 hk. Oavsett vilken modell du väljer så får du en bränslesnål och pålitlig båtmotor som håller i många år framöver. Du kan hittar hela vårt sortiment av utombordare från Suzuki nedan och du kan även beställa din nya motor där.

Mer än båtmotorer från Suzuki

Vi på Lerkils Båtvarv har varit i branschen och erbjudit fullservicevarv sedan 1958. Du hittar oss söder om Göteborg och väster om Kungsbacka, nere i Lerkils Hamn. Förutom varvstjänster och försäljning av båtmotorer säljer vi både nya och begagnade båtar. Du kan välja bland flera kända båtfabrikat, som t.ex. Askeladden, Bella, Flipper, Quicksilver, Ryds och Valiant. Bland inombordare finns Mercruiser och Cummins. Vi säljer marinelektronik från bl.a. Garmin, Simrad och Humminbird, inom båttillbehör Watski samt båtfärger från International & Jotun.

Andra tjänster vi erbjuder dig som är båtägare:

  • Vinteruppställning
  • Vinterservice av din båtmotor
  • Servicebil samt servicebåt
  • Auktoriserad motorverkstad för marina motorer
  • Rekonditionering
  • Reparationer av plastbåtar
  • Krympplastning


Har du frågor om våra utombordare från Suzuki eller undrar om vi kan hjälpa dig med något annat? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Hk
15 Hk.
Vårt pris:
22,900 Kr.