Begagnade båtar och båtmotorer

Alltid varudeklarerade och med garanti

Båtar från världsledande Quicksilver

Quicksilver är en världsledande tillverkare av fritidsbåtar och båtmotorer. Här får du alltid hög kvalitet samtidigt som Quicksilver-båtar har ett rimligt pris. Företaget är känt för att förena nytta med nöje och alla deras båtmodeller har därför hög materialstandard samtidigt som mycket fokus ligger på att skapa båtar som möter marknadens höga krav.

Quicksilver har stor erfarenhet kring båtar och båtliv, något som syns i deras produkter. De tar stil och innovation till en ny nivå. Som stolta återförsäljare av Quicksilver-båtar kan vi erbjuda ett bra utbud av deras modeller. Nedan finner du all information du kan behöva inför ditt val av båt. Quicksilver har båtar för alla: Par, familjer eller för dig som vill ge dig ut på vattnet själv. Med andra ord är det inte svårt att hitta en båt som passar just dig och dina behov.

Quicksilver bygger båtar i modellerna Captur, Activ och Fish.

Quicksilvers båtar tas fram av ett kluster av duktiga designers, ingenjörer och båtbyggare från Brunswick Group. En båt från Quicksilver utnyttjat alltid utrymmena ombord på ett smart sätt. Det djupa V-skrovet ger tillsammans med den väl tilltagna bredden ett stabilt skrov som går bra i sjön.

Återförsäljare av Quicksilver

Vi på Lerkils Båtvarv har varit i branschen och erbjudit fullservicevarv sedan 1958. Du hittar oss söder om Göteborg och väster om Kungsbacka, nere i Lerkils Hamn. Förutom att vara återförsäljare av Quicksilver säljer vi även flera andra båtmärken, både nya och begagnade samt erbjuder varvstjänster. Har du frågor om våra båtar från Quicksilver är du mer än välkommen att kontakta oss.


Som återförsäljare av Quicksilvers båtar kan vi erbjuda dig bra priser och snabba leveranser!

Längd:
7.65m
Bredd:
2.78m
Vikt:
2.270kg
Vårt pris:
375.000:-