Begagnade båtar och båtmotorer

Alltid varudeklarerade och med garanti

Båtar från norska Askeladden

Askeladden är Norges största tillverkare av fritidsbåtar. Båtarna skapas med förståelse för den nordiska marknadens behov och krav. När du beställer din Askeladden av oss så får du alltid bra pris och snabb leverans.

Oavsett vilken modell du väljer ur Askeladdens modellprogram så får du en båt av hög kvalitet som ger dig ett roligt och oproblematiskt båtägande i många år framöver. Båtarna håller alltid hög kvalitet, oavsett vilken modell du väljer. Det råder inget tvivel om Askeladdens omåttliga popularitet, och deras nya C-serie är ett tydligt bevis på detta.

Klassledande Askeladden

Askeladden grundades 1911 och tillverkar idag 14 olika båtmodeller. Deras långa erfarenhet gör dem till en stark, klassledande och pålitlig båtproducent som aldrig tummar på kvaliteten i någon detalj. Alla Askeladden båtar kännetecknas förutom av kvalitet och dess fantastiska design av hög säkerhetsnivå och deras känsla för innovation. Askeladden ligger hela tiden i framkant och deras vision är att skapa framtidens båtstandard. I vårt sortiment finner du grundlig information om flera av deras modeller och kan enkelt avgöra vilken båt som passar just dig och dina behov bäst.

Vi på Lerkils Båtvarv har varit i branschen och erbjudit fullservicevarv sedan 1958. Du hittar oss söder om Göteborg och väster om Kungsbacka, nere i Lerkils Hamn. Vi erbjuder förutom försäljning av nya och begagnade båtar och båtmotorer även varvstjänster. Har du frågor om våra båtar från Askeladden är du mer än välkommen att kontakta oss. Som återförsäljare av Askeladden kan vi garanterat svara på dina frågor.


Andra tjänster vi erbjuder dig som är båtägare:

  • Vinteruppställning
  • Vinterservice av din båtmotor
  • Servicebil samt servicebåt
  • Auktoriserad motorverkstad för marina motorer
  • Rekonditionering
  • Reparationer av plastbåtar
  • Krympplastning


Beställ din kvalitetsbåt från Askeladden direkt från oss!

Längd:
5.85m
Bredd:
2.35m
Vikt:
620kg + motor
Vårt pris:
149.000:-