Askeladden C 65 Center Console

Askeladden C 65 Center Consol

C65 Center Console är Askeladdens nya sportbåt och den tredje modellen på den nya C65-plattformen. Båten har en stor, öppen sittbrunn med en centrerad konsol som är väl skyddad mot väder och vind samt ergonomisk passage från fören till aktern på båda sidor av konsolen.

Akterdäcket tar med sig de unika lösningarna från C65 Cruiser och C65 Bow Rider. Med full passage från sittbrunnen i aktern till den stora badplattformen "förlängs" durken och ger smidig tillgång till bad och vattensport utan att man måste klättra över relingen.Akterbänken har fällbar rygg så att man kan slappna av efter sitt dopp och titta på andra som tumlar runt i vattnet.Center Console-lösningen erbjuder dessutom en stor och öppen sittbrunn som passar perfekt för vattensport, solbad och fiske. Det har lagts stor vikt vid ergonomi och passagen från för till akter är optimerad i denna båt.

Unikt för klassen - stor och bekväm kabin med spoltoalett samt konsol- och skrovfönster

Center Console-båtarna i den här klassen saknar en ordentlig kabin- och toalettlösning. Även om många föredrar sittbrunnslösningen i centerkonsolbåtarna, väljer många Day Cruiser-konceptet i denna klass, eftersom detta koncept erbjuder ordentliga kabiner för övernattning samt avskärmade toalettlösningar.

Denna brist i centerkonsol-konceptet har vi åtgärdat hos nya C65 Center Console. Denna båt erbjuder en stor och rymlig kabin med toalett. Den har kojplatser med ergonomisk ingång för två vuxna personer. Båten har även två stora konsol- och skrovfönster som gör kabinen ljus och trivsam. Om du väljer Topline-utrustningspaketet får du spoltoalett och tank med tryckvatten, belysning och ventilation!

Fakta

Längd:
6.45m
Bredd:
2.46m
Vikt:
1.400 kg
Antal pers:
7 st.
Max motor:
300 hk